Cooltech de la Cocoon Medical

Sculptarea întregului corp prin criolipoliza Cooltech

1. Care este principiul din spatele criolipolizei?

Tratamentul permite reducerea subcutanata a grasimii in anumite zone ale corpului prin tehnologia de racire controlata. Astfel, este folosita expunerea controlata la frig pentru a produce distrugeri neinvazive, eficiente si selective ale celulelor grase.

2. Ce se intampla in timpul tratamentului?

In timpul procedurii, zona care trebuie tratata va fi acoperita cu o membrana de protectie ce contine un gel anti-freezing, pentru a proteja pielea. Aplicatorul cu vacuum incorporat este plasat pe zonele cu depuneri de tesut gras. In primele zece minute, temperatura va fi scazuta treptat pana cand va ajunge la o temperatură predeterminată de aproximativ -7 sau -8 grade Celsius, astfel inghetand lent celulele de grasime.

criolipoliza cooltech 78

3. Pentru ce zone ale corpului este recomandat tratamentul?

Indepartarea tesutului adipos prin intermediul criolipolizei este recomandata in primul rand persoanelor care, in ciuda dietelor si exercitiilor fizice, nu pot scapa de grasimile inestetice din zone ale corpului precum burta, maini, latura interioara a coapselor, solduri si spate.

4. Ce se intampla in timpul procedurii?

In timpul criolipolizei, pacientul simte o usoara racoare si o aspiratie delicata, nedureroasa a pielii, adica intinderea acesteia. Dupa ceva timp, zona corpului supus criolipolizei devine amortita. Dupa tratament, este posibil sa apara roseata in zonele in care a fost montat aplicatorul si pot sa apara vanatai, in special la persoanele cu tendinta de crapare usoara a capilarelor.

5. De cate sesiuni am nevoie?

Numarul de sesiuni depinde de tipul de pacient. Pot fi necesare intre 1 si 3 sesiuni in aceeasi zona la fiecare 6-8 saptamani.

6. Cat dureaza o sedinta de tratament?

O sedinta de criolipoliza dureaza 70 de minute.

7. Exista contraindicatii pentru acest tratament?

Tratamentul de criolipoliza cu dispozitvul CoolTech nu se adreseaza persoanelor epileptice, cu probleme cardiace, renale sau diabet, celor care au probleme cu termoreglarea corporala, care au iritatii/ eczeme ale pielii pe zona de tratament, celor care au capilare sparte sau varice, femeilor gravide sau celor care alapteaza, celor care au cancer sau inflamatii acute sau celor care au suferit o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni.

8. Este tratamentul dureros?

Tratamentul este putin dureros, dar poate fi tolerat cu usurinta de catre pacient. Unele persoane pot simti un anumit disconfort din cauza temperaturilor foarte reci, dar in mod normal acest lucru se intampla doar in primele minute ale tratamentului.

9. Cand vor fi vizibile rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile din primele 15 zile de tratament si sunt maximale pentru o sedinta la 45-90 zile, fara dieta si fara exercitii fizice speciale.

10. Cat dureaza recuperarea?

Procedura permite pacientilor sa revina imediat la activitatea lor zilnica. Deoarece procedura este non-invaziva, nu este nevoie de timp de recuperare.

De ce sa Alegeti Criolipoliza Cooltech?

Aparatul Cooltech este o foarte buna alegere pentru locatiile ce ofera tratamente de slabire localizata datorita eficientei dovedite a tratamentului, lucru ce permite efectuarea mai multor tratamente intr-un interval mai redus de timp. Temperatura mai scazuta la care se efectueaza tratamentele Cooltech, prin comparatie cu alte aparate, ofera clientilor dumneavoastra satisfactia de a vedea rezultate mai repede, fiind astfel mai usoara loializarea acestora fata de locatia dumneavoastra.

Avantajele tratamentului cu Criolipoliza Cooltech

Fara Durere si timp de recuperare

Tratamentul este non-invaziv si nedureros. Pe tot parcursul tratamentului pacientii se pot relaxa, lucru imposibil pana acum cu tratamentele clasice de slabire localizata. Dupa tratament, se poate reveni imediat la activitatile de zi cu zi, fara a fi nevoie de timp de recuperare. Acest lucru ofera pacientilor dumneavoastra posibilitatea de a-si planifica protocolul de tratament intr-un mod flexibil.

Tratament non-invaziv

Spre deosebire de metodele invazive de slabire localizata, precum liposuctia, criolipoliza Cooltech este un tratament complet non-invaziv, ce nu presupune nici un fel de incizie sau lezare a tegumentului. Cu Cooltech, puteti oferi in clinica dumneavoastra toate beneficiile metodelor traditionale de slabire localizata, fara dezavantajele majore ale liposuctiei.

Distrugerea definitiva a adipocitelor

Cu ajutorul Cooltech adipocitele (celulele de grasime) sunt distruse complet, ele fiind apoi eliminate in mod natural de organism. Astfel, rezultatele tratamentelor cu Criolipoliza Cooltech sunt de lunga durata, iar beneficiile fiecarui tratament garantate. Binenteles, criolipoliza Cooltech functioneaza cel mai bine atunci cand este asociata si cu un stil de viata sanatos.

Criolipoliza Cooltech

Este o metoda moderna, eficienta si nedureroasa de slabire prin inghetarea controlata a celulelor grase. Datorita tehnologiei moderne realizate cu dispozitivul CoolTech, este posibila remodelarea corporala fara interventia bisturiului, criolipoliza fiind o alternativa non-invaziva a liposuctiei.

#CriolipolizăCluj #TratamentCriolipoliză #EliminareGrăsime #CorpPerfect #ReducereGrăsime #TerapieCorp #CriolipolizăProfesională #FormăCorporală #ExperțiCriolipoliză #SculptareCorporală