Informatii pe care trebuie să le știi înainte de a face epilare definitiva cu laser

Pregatire inainte de epilarea cu Primelase Excellence

1. Procesul pare dureros, dar din fericire noi folosim cea mai noua tehnologie si este fara nici un fel de disconfort

Epilarea cu laser funcționează prin trimiterea luminii unui laser prin pigmentul din păr. Această (lumină) se transformă în căldură, care deteriorează foliculul de păr și bulbul de păr.

Modul dinamic sau fara durere este o alta caracteristica a laserului Primelase Excellence. Acest sistem permite efectuarea epilarii laser fara niciun fel de disconfort, usor de suportat de toti pacientii inca de la prima sedinta, incluzand barbatii cu fire de par groase.

De asemenea, am constatat că exista putina sensibilitate dacă temperatura corpului nostru era ridicată din cauza alergării prin oraș pentru a ajunge la timp la programare. Așadar, gestionarea timpului chiar ajută.

2. Răbdarea dă roade

Este nevoie de două sau trei săptămâni după primul tratament pentru a vedea o diferență și de 6-8 tratamente pentru a obține rezultatul complet. De asemenea, trebuie să fiți foarte regulat cu programările, deoarece foliculii de păr se află în diferite stadii de creștere, așa că trebuie să vă asigurați că fiecare are șansa de a fi lovit. Practic, dacă vă opriți, părul va crește la loc.


3. Trebuie să folosești un aparat de tuns/rade zona înainte de a aplica laserul (același lucru este valabil și pentru machiaj)
  • Laserul poate reacționa cu părul de la suprafața pielii, ceea ce va provoca unele iritații și uneori acel temut miros de păr ars pe care l-am învățat pe propria piele. Din fericire pentru noi, am știut că toată chestia cu „rasul = păr mai gros și mai închis la culoare” era un mit de frumusețe foarte răspândit și am ajuns să ne bărbierim înainte de programările noastre ulterioare.

Amintiți-vă, trebuie să vă asigurați că v-ați pregătit corespunzător înainte de fiecare vizită pentru rezultate optime.

Lucrurile cheie pe care trebuie să le rețineți:

  • Zona trebuie să fie bărbierită curate în 24 de ore înainte de tratament.
  •  Aparatele de ras electrice nu sunt recomandate, deoarece părul este de obicei lăsat prea lung.
  • Nu epilați, nu epilați cu ceară și nu epilați zona tratată între sau înainte de ședințe. Radeți doar zona.
  • Zona de tratament trebuie să fie lipsită de machiaj, loțiune, deodorant și cremă solară – informați practicianul înainte de începerea tratamentului dacă aveți nevoie de șervețele.
  • Zona nu poate fi tratată dacă a fost expusă la soare în ultimele 5 zile înainte de tratament.
  • Produsele de bronzare falsă nu pot fi folosite cu 7 zile înainte de tratament; zona trebuie exfoliată temeinic pentru a îndepărta toate reziduurile.
4. De fapt, este un proces destul de rapid

O programare pentru un tratament complet al feței poate dura doar 20 de minute și asta incluzând o discuție rapidă și demachierea la început.

5. Nu poți merge la sală după aceea

Este important de reținut că căldura de la laser rămâne în piele timp de 24 de ore. Asta înseamnă fără sală de gimnastică, saune sau dușuri fierbinți. Dacă o faci, riști să creezi un mediu cald minunat pentru ca bacteriile să se înmulțească, ceea ce duce la apariția coșurilor și a iritațiilor.

6. Pregătiți-vă să vă gândiți serios la soare

Dermatologul dumneavoastră vă va sfătui ce este cel mai bine pentru dumneavoastră, dar este posibil să fie nevoie să evitați pe cât posibil băile de soare și expunerea la soare înainte și după tratament. Primelase HR laserul pe care il folosim lucreaza si pe bronzul rezidual, acesta este inca un plus fata de alte lasere.

Despre noi, hair removal treatment room
hair removal treatment room
7. Tratamentul cu laser poate declanșa o creștere mai mare în unele cazuri

Este adevărat, anumite tipuri de păr pot fi stimulate să crească mai mult și mai gros. Dar nu vă faceți griji, dacă părul dvs. nu este potrivit, noi vă vom anunța si oricum la sfrasitul ciclului de tratament si acesta va cadea.

Da, într-un număr rar de cazuri, epilarea cu laser poate stimula creșterea. Am constatat că cel mai frecvent motiv pentru stimularea creșterii părului este atunci când anumite tipuri de păr mai fin, cunoscut sub numele de păr vellus, sunt stimulate în creștere de lumina laserului.

8. S-ar putea să fie nevoie să îți schimbi regimul și produsele de înfrumusețare

Exfoliantele, cremele cu acid glicolic și retinol trebuie evitate cu două zile înainte și după tratament. De asemenea, am început să folosim brume de față și am adăugat un plus de hidratare la regimul nostru, deoarece am constatat că pielea noastră a devenit mai uscată.

9. Epilarea cu laser are mai multe beneficii

Am fost surprinși să aflăm că laserul poate ajuta, de fapt, în cazul firelor de păr încarnate iritante. În afară de o piele mai clară, mai netedă și de reducerea permanentă a părului, epilarea cu laser se mândrește, de asemenea, cu beneficii care includ ajutor în reducerea firelor de păr încarnate și mai puțină iritare a pielii. Acest lucru se datorează faptului că tratamentul încurajează părul să crească drept.

10. Nu puteți să vă smulgeți, să vă vopsiți sau să vă epilați părul

Smulgerea, epilarea cu ceară și decolorarea împiedică procesul. Dacă vrei să nu ai păr pe tot parcursul procesului, mergi mai degrabă pe calea bărbieritului. Totuși, vei avea nevoie de aceste sfaturi pentru ca fiecare bărbierit să dureze mai mult.

11. Funcționează pe toate tonurile de piele

Părul trebuie doar să fie suficient de închis la culoare pentru a fi atras de laser. sk:n utilizează lasere ND:YAG cu pulsuri lungi – care sunt mai sigure pentru tratarea pielii pigmentate sau a tonurilor de piele mai închise. Primelase este prima plaftorma laser ce combina diferite lungimi de unda pentru a realiza epilarea definitiva pe diferite tipuri de piele.

12. S-ar putea să fie nevoie să vă întoarceți pentru tratamente de intertinere

Majoritatea persoanelor raportează o reducere permanentă de 90 la sută a creșterii părului, dar fluctuațiile hormonale pot face ca părul să crească din nou. În funcție de creșterea părului și de cazul fiecărui client în parte, la finalul tratamentelor putem recomanda câteva tratamente de intretinere care ar putea avea loc cu perioade mai mari între ele, trimestrial sau de două ori pe an.

#EpilareDefinitivăCluj #PrimelaseExcellence #EpilarePremium #CryomedicaCluj #TratamentPăr #EpilareLaserCluj #SănătateȘiFrumusețe