Oxigenarea hiperbară: o soluţie pentru restabilirea nivelului optim al oxigenului la nivel celular

Care sunt semnele care ne arată că avem un deficit de oxigen?

Slăbiciune sau ameţeală: dacă în ultimul timp te-ai simţit mai slăbit sau mai ameţit ca de obicei, atunci este posibil să te confrunţi cu un nivel scăzut de oxigen în organism.

Oboseală: oboseala cronică este un semn major al faptului că organismul nu se alimentează cu suficient oxigen. Dacă după o zi în care nu ai făcut prea multe activităţi te confrunţi cu o asemenea stare, cauza ar putea fi un deficit de oxigen în organism.

Palpitaţii: anxietatea este adesea caracterizată prin bătăi accelerate ale inimii, iar acest lucru se datorează lipsei de oxigen din organism. Dacă te confrunţi des cu aritmii sau palpitaţii, iar stările anxioase sunt tot mai dese, este foarte posibil ca organismul tău să fie privat de oxigen.

Dureri de cap şi stare de confuzie: un puseu asociat lipsei de oxigen în organism, atrage dureri de cap, incapacitatea de a ne concentra sau confuzie. Dacă ai dureri de cap constante, însoţite de ameţeli şi confuzie, mergi de urgenţă la medic, deoarece organismul tău se poate confrunta cu un grad foarte scăzut de oxigenare.

Terapia hiperbară: o soluţie pentru restabilirea nivelului optim al oxigenului la nivel celular, o procedură noninvazivă, sigură, nedureroasă şi relaxantă, cu multiple beneficii pentru organismul uman, dovedite prin numeroase studii clinice efectuate în străinătate.

-“A da mai mult oxigen nu este medicină alternativă – este știință și bun simț. Nu există nici un substitut pentru oxigen”- Prof. Philip B James

#TerapieHiperbarăCluj #OxigenoterapieHiperbară #TratamentHiperbarCluj #CentruHiperbarCluj #CamerăHiperbară #SănătateCluj #RecuperareCluj #OxigenareHiperbară #SesiuniHiperbarCluj #CălitateaVieții