Cryomedica Cluj

Peste 9000 sesiuni de crioterapie!

Suntem centrul medical cu cea mai mare experiență în domeniul crioterapiei din Cluj. cu peste 9000 de sesiuni efectuate din 2014 anul deschideri. 

CryoMedica, Servicii, young woman undergoing cryolipolysis on the abdominal area

Cele mai bune tratamente!

Dacă va doriți cele mai bune tratamente pentru combaterea stresului, inflamației de orice natură, durerilor articulare, oboseli, recuperări postoperatori, recuperare după antrenamente fizice intense, epilare definitivă. slăbire localizată, ați făcut alegerea potrivită.

CryoMedica, Sevicii, man breathing oxygen in the hyperbaric chamber

Tehnologie non invaziva de ultima generatie!

Folosind tehnologii de ultimă generație de la producători de echipamente premium, ne propunem să vă oferim rezultatele dorite fără a apela la proceduri invazive. De la terapia hiperbarică și criolipoliza Cooltech pentru slăbire localizată, la cele mai recente tratamente de epilare definitivă cu Primelase Excellence și proceduri anti-îmbătrânire prin crioterapie și oxigenare hiperbară, Cryomedica Cluj vă satisface complet nevoile de înfrumusețare și sănătate.

Rezultate Durabile și Benefice Garantate!

Cryomedica, Servicii, woman undergoing definitive laser hair removal under the armpit

Pentru a experimenta cele mai bune tratamente de relaxare, întinerire și bunăstare, vă invităm să beneficiați de serviciile noastre! Tratamentele noastre sunt concepute pentru a aduce rezultate durabile și benefice pe termen lung!

CryoMedica Cluj

Programează-te acum pentru a experimenta servicii de calitate superioară într-un mediu prietenos și relaxant. Te așteptăm la Cryomedica Cluj - locul unde frumusețea și sănătatea se întâlnesc!

Testimoniale clienti