Politică de confidențialitate

Derma Sun Medical SRL, sediul social Jud. Cluj, Mun. Cluj-Napoca, Str. Huedinului, Nr.5, Sc.2, Ap.4, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub J12/3965/2022, având CUI 46396729, este operator de date cu caracter personal.

Politica noastră de confidențialitate pentru Derma Sun Medical SRL respectă în mod strict legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) și alte legi relevante în domeniu.

Prin utilizarea site-ului nostru www.cryomedica.ro , sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Acestea aplică toate informațiile pe care nu le furnizați direct, cât și informațiile pe care le colectăm automat prin tehnologiile noastre.

Colectăm și utilizăm informațiile personale în scopul furnizării serviciilor noastre și pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru. Aceste informații pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte date de contact, precum și informații despre produsele sau serviciile care le solicitați sau pe care noi vi le acordam.

Ne angajăm să nu vă dezvăluim informațiile personale către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care suntem obligați de lege sau în cazul în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre. În plus, luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că ne străduim să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale.

Copyright 2023 cryomedica.ro