Promotii

Promoție limitată!

zile
ore
min.
sec.
Epilare definitiva Cluj la jumate de pret

✨ Epilarea cu Primelase HR la jumătate de preț la Cryomedica pentru pachetele de 6 ședințe sună ca o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi. Ai grijă să profiți de ea înainte să expire!

Promotii, Reducerre 50% pachete epilare definitiva laser

✨Nu rata ocazia de a te bucura de rezultate vizibile încă de la prima ședință, iar acum, cu reducerea de 35%, epilarea cu laser medical premium devine și mai accesibilă. 

Promotii, Reducerre 38% la sedinte individuale epilare definitiva laser

✨ Tehnologie de vârf: Cooltech utilizează cele mai moderne tehnologii pentru a viza precis zonele problematice, oferindu-ți rezultate remarcabile.

⏱️ Fără timp de recuperare: Cu Cooltech, poți reveni imediat la activitățile tale zilnice, fără perioade lungi de recuperare.

Descoperă bucuria unei siluete perfecte la Cryomedica! Programează acum o ședință de criolipoliză cu Cooltech și trăiește senzația transformării!

✨ Cryomedica – Unde frumusețea întâlnește tehnologia! ✨

Promotii, Promotie criolipoliza Cooltech

✨Elimină depozitele nedorite de grăsime, tonifică zona dorită și obține o piele mai fermă în doar câteva ședințe.

✨Profită acum de oferta noastră specială și descoperă beneficiile criosaunei și criolipolizei pentru o slăbire localizată și eficientă. Fii cea mai bună versiune a ta cu Cryomedica!

Promotii. protocol criolipoliza si criosauna

✨Noul nostru protocol inovator de criosaună și terapie hiperbară îți oferă o experiență revoluționară pentru sănătatea ta.

  • Terapia Hiperbară de la Cryomedica aduce o abordare inovatoare în procesul de vindecare, stimulând recuperarea naturală a organismului tău. Prin expunerea la oxigen la presiuni ridicate, îmbunătățim circulația sângelui și accelerăm recuperarea, toate într-un mediu sigur și confortabil.
  • În cadrul criosaunei, pacienții experimentează beneficiile expunerii la temperaturi scăzute, printre care se numără reducerea inflamației și îmbunătățirea stării generale de sănătate.

✨Alege să investești în tine! 

 
Promotii, potocol terapie hiperbara si criosauna

Testimoniale clienti