Termeni și condiții – Politica de confidentialitate

Termeni și condiții - Politica de confidentialitate Cryomedica Cluj

Termeni si conditii - Politica de confidentialitate

Descoperă Termenii și Condițiile, precum și Politica de Confidențialitate la Cryomedica Cluj. Protejează-ți datele cu informații detaliate despre confidențialitate și regulile utilizării site-ului nostr

1. Introducere 

Bine ați venit la Cryomedica Cluj. Utilizarea serviciilor noastre este supusă următorilor termeni și condiții. Prin achiziționarea unui abonament sau a oricăror alte servicii de la Cryomedica, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

 2. Achiziționarea și Plățile

2.1. Sumele achitate pentru abonamentele și serviciile oferite de Cryomedica sunt considerate finale și nerambursabile.
2.2. Plata se poate face prin metodele acceptate de Cryomedica, specificate în momentul achiziției.

 3. Politica de Nerestituire

3.1. Odată ce abonamentul sau ședințele au început, sumele achitate nu vor fi restituite în nicio circumstanță.
3.2. În cazuri excepționale, cum ar fi probleme de sănătate dovedite cu un certificat medical, managementul Cryomedica poate analiza și decide asupra unei posibile compensații sau reprogramări a ședințelor.

 4. Valabilitatea Ședințelor

4.1. Fiecare abonament sau pachet de ședințe are un termen de valabilitate specificat în momentul achiziției.
4.2. Termenul de valabilitate începe din ziua primei ședințe utilizate.
4.3. Dacă ședințele nu sunt utilizate în termenul de valabilitate specificat, acestea vor expira și nu vor fi rambursate sau reprogramate.

5. Reprogramări și Anulări

5.1. Ședințele pot fi reprogramate cu un preaviz de cel puțin 24 de ore. În caz contrar, ședința respectivă va fi considerată utilizată și nu va putea fi reprogramată.
5.2. Anularea sau neprezentarea la o ședință fără preaviz adecvat va duce la pierderea ședinței respective.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Cryomedica își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi afișate pe site-ul nostru și vor intra în vigoare imediat după publicare. Continuarea utilizării serviciilor noastre după modificarea termenilor și condițiilor constituie acceptarea acestor modificări.

 7. Contact

Pentru orice întrebări sau clarificări cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la:
– Email: contact@cryomedica.ro
– Telefon: +40 757726532

Vă mulțumim că ați ales Cryomedica! Ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii pentru bunăstarea dumneavoastră.

Politica de confidentialitate

politica-de-confidentialitate-1

Derma Sun Medical SRL, sediul social Jud. Cluj, Mun. Cluj-Napoca, Str. Huedinului, Nr.5, Sc.2, Ap.4, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub J12/3965/2022, având CUI 46396729, este operator de date cu caracter personal.

Politica noastră de confidențialitate pentru Derma Sun Medical SRL respectă în mod strict legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) și alte legi relevante în domeniu.

Prin utilizarea site-ului nostru www.cryomedica.ro , sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Acestea aplică toate informațiile pe care nu le furnizați direct, cât și informațiile pe care le colectăm automat prin tehnologiile noastre.

Colectăm și utilizăm informațiile personale în scopul furnizării serviciilor noastre și pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru. Aceste informații pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte date de contact, precum și informații despre produsele sau serviciile care le solicitați sau pe care noi vi le acordam.

Ne angajăm să nu vă dezvăluim informațiile personale către terți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care suntem obligați de lege sau în cazul în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre. În plus, luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că ne străduim să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dumneavoastră personale.

Copyright 2023 cryomedica.ro