Epilare definitivă Cluj

Cel mai puternic laser diodă de estetică medicală de pe piață  Primelase Excellence HR 4800W, de la Sinclair Medical la Cryomedica Cluj. 
 • epilarea cu Primelase HR reprezintă standardul premium în domeniul epilării cu laser, oferind rezultate de înaltă calitate și confort sporit pentru cei care caută o soluție eficientă și durabilă în îndepărtarea părului nedorit.

Primelase HR Excellence de la Sinclair Medical

Primelase HR este considerat unul dintre cele mai puternice dispozitive pentru epilare, datorită puterii sale maxime de 4800W. Aceasta putere este semnificativ mai mare comparativ cu laserele de salon obișnuite, care funcționează la un interval de putere între 1200W și 2000W, majoritatea fiind importate din China și oferind tratamente la costuri reduse.

Principalele diferențe dintre Primelase HR și laserele mai slabe de salon:

1. Puterea laserului:

Primelase HR: Putere maximă de 4800W, oferind o penetrare mai profundă și eficientă a foliculilor de păr.
Laserele de salon: Putere între 1200W și 2000W, ceea ce se traduce în eficacitate și durabilitate reduse.

2. Eficiența și rapiditatea tratamentului:

Primelase HR: Datorită puterii mari, oferă rezultate mai rapide și mai eficiente, cu capacitatea de a acoperi o suprafață mai mare într-un timp mai scurt.
Laserele de salon: Tratamentele pot fi mai lente și mai puțin eficiente, necesitând mai multe sesiuni pentru a obține rezultate similare.

3. Calitatea fasciculului laser:

Primelase HR: Fasciculul laser de calitate superioară permite tratarea firelor de păr mai groase sau mai rezistente.
Laserele de salon: Pot avea dificultăți în a penetra foliculii de păr mai adânci, reducând astfel eficacitatea tratamentului.

4. Cost și accesibilitate:

Primelase HR: Este o opțiune premium, cu un cost mai ridicat datorită performanței superioare.
Laserele de salon: Oferă o soluție mai accesibilă din punct de vedere financiar, dar cu compromisuri în ceea ce privește performanța și durabilitatea rezultatelor.

Concluzie
 • obții rezultate mult mai rapide și eficiente, nu ai nevoie de multe ședințe
 •  este  unul dintre cele mai bune lasere pentru epilare definitivă, fapt demonstrat și de numărul mare de clinici de estetică medicală din intreagă lume în care este folosit acest dispozitiv.

Avantajele epilari definitive cu Primelase Excellence

 • foliculii de par sunt distruși în proporție de 70% după primele ședințe!!
 • căldură difuzată în firul de par ucide folicul, astfel încât niciun alt fir de par nu va mai crește din foliculii lezați.
 • poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni sau zona inghinală).
 • elimina foliculită și împiedică creșterea firelor de par pe sub piele.
 • timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrării unui impuls pe secundă.
 • tratamentul de epilare definitivă cu laserul Primelase este mult mai puțîn dureros comparativ cu alte lasere de pe piață !
 • tratament eficient împotriva hirsutismului.
Epilarea cu Primelase HR funcționează excelent pentru orice tip de piele , inclusiv pe pielea bronzată.
 • această tehnologie avansată  de îndepărtare a părului folosește laser (medical) de mare putere pentru a ținti foliculii de păr și a preveni creșterea viitoare a părului.
 • cu timp de tratament rapid și sesiuni practic nedureroase, vei fi uimit de cât de repede și de ușor puteți obține rezultatele dorite.
 • fie că doriți să îndepărtați părul de pe picioare, de la subraț, de la linia de bikini sau de oriunde altundeva, Primelase Excellence este alegerea perfectă.
 • caracteristicile sale de ultimă generație, inclusiv sistemele avansate de răcire și țintirea precisă, o fac cea mai eficientă și confortabilă soluție de epilare disponibilă.
 • nu vă mulțumiți cu metode mediocre de epilare care oferă doar rezultate temporare. Cu Primelase Execellence, vă veți bucură de o piele netedă și de lungă durată, care vă va spori încrederea în sine și vă va face să vă simțiți cel mai bine.
 
Încearcă-l astăzi și experimentează diferența pentru ține!
 •  este nevoie de două sau trei săptămâni după primul tratament pentru a vedea o diferență și de 4-6 tratamente, pentru a obține rezultatul complet.
 • de asemenea, trebuie să fiți foarte regulat cu programările, deoarece foliculii de păr se află în diferite stadii de creștere. Practic, dacă vă opriți, părul va crește la loc.
 • clienții pot constată că părul pare mai fin și mai puțîn vizibil după un singur tratament, dar un ciclu de tratamente este esențial pentru a vedea rezultate optime.
 
Cui nu recomandăm epilarea definitivă cu Primelase HR?
 • epilarea definitivă cu Primelase HR nu este pentru persoanele care nu apreciază serviciile și aparatură de calitate
 • pentru toți ceilalți însă s-ar putea să fie cel mai bun mod prin care să obții o piele fină și fără par în mai puțîn de 6 ședințe.
În imaginea de mai sus, o femeie blondă relaxată stă pe pat, alături de aparatul de epilare Primelase Excellence, la Cryomedica. Primelase Excellence este recunoscut pentru eficiența sa în epilarea definitivă, oferind rezultate remarcabile și o piele netedă. Alege Cryomedica pentru tratamente de înaltă calitate și bucură-te de o piele fără păr nedorit, fără durere și fără griji. Descoperă beneficiile epilării definitive cu Primelase Excellence și transformă-ți rutina de îngrijire!

Având o putere mare, numărul de ședințe necesare este redus chiar până la jumătate. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, iar în funcție de zona pe care se realizează epilarea, de grosimea firului și culoarea firului de păr și de culoarea pielii, numărul de ședințe necesare poate să difere.

În medie însă, pentru epilarea definitivă a corpului este necesar un număr de 6 ședințe, iar pentru epilarea feței și a zonei inghinale un număr de 8 ședințe.

Durata unei ședințe de epilare definitivă este de la 5 până la 60 de minute, în funcție de zonă. Pentru axile poate fi realizată o ședință în doar 5 minute, pe când pentru picioare poate fi vorba despre un timp mai mare. În funcție de zona aleasă pentru epilare, ședințele se realizează la intervale de la 4 până la 10 săptămâni.

Despre noi, young woman undergoing definitive laser hair removal

Epilarea cu Primelase HR Excellence este definitivă, însă în funcție de fiecare persoană pot exista anumiți stimul hormonali care activează creșterea firelor de păr. Foliculii inactivi pot fi activați de modificările hormonale de la nivelul organismului. Din acest motiv este necesar să se realizeze ședințe de întreținere periodic.

În funcție de vârsta pacienților și de activitatea hormonală, rezultatele pot diferi. Ședințele de întreținere se realizează după cum urmează:

În cazul adolescenților ședințele de întreținere se realizează la 6 luni de la terminarea tratamentului, după care la 8, 10 și 12 luni distanță una de cealaltă. După cea de a 4-a ședință de întreținere, următoarele se vor realiza la un an distanță.

În cazul adulților ședințele de întreținerea se realizează astfel:

 • Între 20 și 30 ani: o dată pe an;
 • Între 30 și 40 ani: o dată la doi ani;
 • Peste 50 de ani: o dată la trei ani.
Despre noi, Contact, man for definitive laser hair removal

1. Consultația Inițială

Înainte de a începe orice tratament cu Primelase Excellence, este crucial să programezi o consultație inițială cu un specialist. În timpul acestei consultații, specialistul va evalua tipul tău de piele și păr, va discuta istoricul medical și va stabili un plan de tratament personalizat. Asigură-te că pui toate întrebările pe care le ai și că înțelegi cum va decurge procesul.

2. Evită Expunerea la Soare

Cu cel puțin două săptămâni înainte de tratament, evită expunerea directă la soare și nu folosi solarul. Pielea bronzată poate reduce eficiența tratamentului și crește riscul de efecte secundare. Dacă trebuie să te expui la soare, folosește o cremă de protecție solară cu un SPF ridicat.

3. Nu Epilați Zona cu Ceară sau Pensetă

În perioada premergătoare tratamentului, nu folosiți metode de epilare care îndepărtează părul din rădăcină, cum ar fi ceara sau penseta. Aceste metode pot diminua eficiența laserului. În schimb, este recomandat să folosiți un aparat de ras pentru a scurta părul, dar să păstrați rădăcinile intacte.

4. Rade Zona Tratată

Cu 24-48 de ore înainte de tratament, rade zona pe care urmează să fie aplicat laserul. Acest lucru va permite laserului să acționeze direct asupra rădăcinii părului, asigurând o eficiență maximă a tratamentului.

5. Evită Produsele Cosmetice

În ziua tratamentului, evită aplicarea de loțiuni, creme, deodorante sau alte produse cosmetice pe zona care va fi tratată. Acestea pot interfera cu laserul și pot provoca iritații ale pielii.

6. Hidratarea Pielii

Menține pielea bine hidratată în zilele premergătoare tratamentului, dar nu aplica niciun produs cosmetic în ziua tratamentului. O piele bine hidratată va răspunde mai bine la tratament și va reduce disconfortul.

7. Informați Specialistul Despre Medicamente

Anunță specialistul dacă iei medicamente sau suplimente care ar putea influența sensibilitatea pielii sau răspunsul acesteia la tratament. Unele medicamente pot crește fotosensibilitatea pielii, ceea ce poate duce la complicații.

8. Respectă Instrucțiunile Post-Tratament

După tratament, specialistul îți va oferi instrucțiuni detaliate privind îngrijirea post-tratament. Este esențial să urmezi aceste recomandări pentru a minimiza riscul de complicații și pentru a asigura cele mai bune rezultate pe termen lung.

Concluzie

Epilarea definitivă cu Primelase Excellence este o soluție excelentă pentru a scăpa de părul nedorit. Urmând acești pași pregătitori, vei asigura o experiență sigură și eficientă. 

Pentru mai multe informații despre Primelase Excellence și pentru a programa o consultație, contactează-ne astăzi!

Cryomedica, Servicii, woman undergoing definitive laser hair removal under the armpit

1. Evită Expunerea la Soare

După epilarea definitivă cu Primelase Excellence, pielea ta va fi sensibilă. Evită expunerea directă la soare timp de cel puțin 48 de ore. Dacă trebuie să ieși afară, folosește o cremă de protecție solară cu SPF 50+ pentru a preveni iritațiile sau arsurile solare.

2. Hidratează-ți Pielea

Hidratarea este esențială după tratamentul cu laser. Utilizează loțiuni sau creme hidratante fără parfum pentru a preveni uscarea și a menține pielea moale și sănătoasă. Aloe vera sau produsele pe bază de aloe sunt deosebit de eficiente pentru calmarea pielii.

3. Evită Activitățile Fizice Intense

În primele 24-48 de ore după tratament, evită activitățile fizice intense care te fac să transpiri excesiv. Transpirația poate irita pielea tratată și poate cauza disconfort.

4. Nu Folosi Produse Iritante

Evită utilizarea produselor cosmetice care conțin alcool, parfumuri puternice sau acizi exfolianți pe zona tratată timp de cel puțin o săptămână. Acestea pot provoca iritații și pot afecta procesul de vindecare.

5. Nu Rade sau Epilează Părul

După epilarea definitivă cu Primelase Excellence, părul va începe să cadă în mod natural. Evită să razi sau să epilezi zona tratată pentru a nu interfera cu acest proces. Dacă simți nevoia să elimini părul, poți folosi un exfoliant delicat pentru a ajuta la îndepărtarea firelor de păr căzute.

6. Consultă Specialistul

Dacă observi orice reacții adverse, cum ar fi roșeață excesivă, umflături sau durere persistentă, contactează imediat specialistul care a efectuat tratamentul. Este important să primești sfaturi profesionale pentru a te asigura că pielea ta se vindecă corespunzător.

Concluzie

Epilarea definitivă cu Primelase Excellence oferă rezultate excelente pe termen lung, dar este important să urmezi aceste sfaturi post-tratament pentru a menține pielea sănătoasă și pentru a te bucura de o piele netedă și fără păr.

Tarife, woman underdoing hair removal laser treatment

Fotosensibilitatea indusa de medicamente se refera la dezvoltarea unei leziuni cutanate ca rezultat al efectelor combinate ale chimicalelor si luminii laserului. Asadar in timpul epilarii cu laser evitam sa luam aceste medicamente.

In cazul unor raceli/infectii cand trebuie sa urmam un tratament cu antiinflamatoare sau antibiotice trebuie sa asteptam 7 zile pana a efectua sedinta de epilare cu laser.

Pe langa medicamentele incluse pe lista de contraindicatii, asigura-te ca au trecut cel putin 7 zile de cand ai luat aspirina sau  antiinflamatoare in cantitati semnificative.

Accutane, respectiv Roaccutane sunt medicamente puternic fotosensibilizante și trebuie întrerupte cu minim 2 luni înainte de epilarea cu laser!

În cazul în care ești sub tratament cu oricare din aceste medicamente, nu omite să precizezi terapeutului înainte de a începe ședința.

Medicamente care provoaca fotosensibilitate:

 • Medicamentele pentru acnee: acitretinul (Soriatane), isotretinoin (Accutane)
 • fluorochinolonele (ciprofloxacin, ofloxacin, levofloxacin)
 • retinoizii (izotretinoin, acitretin)
 • Antibioticele: ciprofloxacina (Cipro, Proquin), doxiciclina (Oracea, Vibramycin), sulfametoxazol (Gantanol), sulfametoxazol si trimetoprim (Bactrim, Septra), tetraciclina (Achromycin)
 • Antihistaminicele: difenhidramina (Benadryl)
 • Medicamentele pentru chimioterapie: 5- fluorouracil (Carac, Efudex, Fluoroplex), dacarbazina (DTIC-Dome)
 • Medicamentele pentru diabet zaharat: clorpropamida (Diabinese), gliburida (Diabeta, Glynase, Micronase)
 • Diureticele: furosemid (Lasix), hidroclorotiazida (Hydrodiuril)
 • Medicamentele pentru inima: amiodarona (Cordarone), diltiazem (Cardizem, Dilacor, Tiazac), nifedipina (Procardia)
 • Calmantele: naproxen (Aleve, Naprosyn), piroxicam (Feldene)
 • Medicamentele psihiatrice: clorpromazina (Thorazine), desipramina (Norpramin), imipramina (Tofranil)
 • neuroleptice (clorpromazina, flufenazina, perazina, tioridazina)
 • parfumuri (mosc, 6-metilcoumarina).
 • antifungice (terbinafina, itraconazole, voriconazole)

Rezultate Durabile și Benefice Garantate!

Experimentați cele mai bune tratamente de relaxare, întinerire și bunăstare la Cryomedica! Beneficiați de epilarea definitivă premium cu Primelase și alte servicii concepute pentru rezultate durabile și benefice pe termen lung.

CryoMedica Cluj

Programează-te acum pentru a experimenta servicii de calitate superioară într-un mediu prietenos și relaxant. Te așteptăm la Cryomedica Cluj - locul unde frumusețea și sănătatea se întâlnesc!

Testimoniale clienti